Sunday, June 19, 2011

Ok ni la brgnya

ini ialah barang untuk detox food..or food detoxifying...jangan ingat orang je detox..hehe abaikan sepah kat belakang

di detoxkan (ayat apa ni) dalam bekas khas nye....

nampak tak tu lemak ayam yang keluar...uuuuuwwwweeeekkkk

makin lama makin banyak huhuh


ni la lemaknya...lemak ni kalau kita bakar dia tak terbakar dan tak hangus..and u all imagine mcmmana kita makan ayam , pastu lemak nya menempel kat dlm badan..dah la payah nak hancur...camne pun kita jaga kesihatan...tp kalau kita duk makan ayam tanpa detox...korang boleh imagine la ye...huhuhu menakutkan...

bukan sahaja ayam, tp buah2 an....sayur2 an semua blh guna alat ni utk detox..dan alat ni jugak...kita boleh cuci muka sebab ada alat yang dalam bekas khas tu blh menjadikan air berozon..korang mesti pernah dengar ozon terapi kan...multiuse la benda ni...

kalau korang jenis jaga kesihatan, jaga kecantikan...alat ni perlu ada dirumah .,,kita pentingkan kesihatan so kita beli..dr buang duit tak berpekdah,..baik beli benda berpekdah hehe...untuk kesihatan family dan kalau korang nak dapatkan just bgtau la....

harga nya dalam rm1,000++, tp kita boleh beli cara kutu tak de masalah..recommended sekitar KL, putrajaya, nilai , bangi...heheh

siapa yang berminat untuk dapatkan alat ni bgtau la kita..tinggalkan no tel kat comment ok..

No comments:

Post a Comment