Sunday, March 22, 2009

My latest picture





Abaikan muka yang mcm tu..tudung pun sama..sebabnya ni masa demam ari tu...so tgk la ek..kita punye latest picture..hehe..lengan still lagi hazab...dan gambar ni tak lawa sangat resolutionnye..sebab tempat yang amik gambar ni gelap...pastu kita kalau tgk real pun tak dela kecik sangat lagi heheh

Sunday, March 15, 2009

dah lama tak update kat blog ni

skrg ni diet tak berapa nak clean...tp takpe mulai esok kita akan update semula blog ni..hehe..tp yang best nye kebanyakan baju semua dah boleh pakai..alhamdulillah ehhe....jadinye tak leh nak buang baju lama2 hehe

nanti kita update lagi ek bye