Thursday, June 30, 2011

Korang yang suka bercuti....naik cruise laarrrrr

RM715 for a trip on #SuperStarLibra cruise? & it goes Penang, Phuket & Krabi?! #MilkADeal


sapa nak naik cruise??? dan ada duit lebih..apa lagi korang ..boleh la kalau nak pi bercuti...kita payah nak pi bercuti bila ada anak2 seme...harap kita OS ataupun hubby OS huhuhu

Tungguuuu

Kita akan terangkan kebaikan produk lain nanti..ini juga yang kita guna dan minum...kita takkan bgtau benda yang kita tidak guna atau minum/makan...

Friday, June 24, 2011

Kesihatan kulit


Salam,

Now kita nak cerita pasal kesihatan kulit...iso 3, kita start amik iso 3 dari tahun lepas lagi..tp amik on and of ..sangat suka dengan rasanya yang sangat sedap...rasanya oren..namanya pun vitamin C....ia merawat kulit kita dari dalam...biar kulit cantik dari dalam see my face...huhuhu perasan...
ok meh nak bgtau kebaikannya

Clear / Membersih (untuk penyahtoksikan dan penyembuhan)
Kandungan berfungsi bertindak dengan membersihkan saluran darah ke kulit bagi membenarkan lebih banyak nutrien, darah dan air sampai ke lapisan kulit. Langkah ini melibatkan pemulihan dan pembersihan kulit yang menua dan menyingkirkan toksin, bintik-bintik penuaan, bintik-bintik hati dan bahan buangan daripada kulit.

Nourish / Menyubur (untuk kecantikan dan pembaharuan)Kandungan berfungsi yang dibawa di dalam saluran darah sampai ke lapisan kulit dan menyuburkan kulit. Langkah ini melibatkan segala aktiviti penyuburan kulit seperti pembentukan sel kolagen baru (sel kulit baru) dan pencegahan penuaan kulit intrinsik.

Protect / Melindungi (untuk kesihatan kulit jangka panjang)

Kandungan berfungsi melindungi kulit daripada agen ekstrinsik yang menyebabkan kulit menua. Langkah ini melibatkan perlindungan jangka panjang kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh UV yang boleh menjurus kepada lesi kulit dan kanser kulit.Kandungan berfungsi melindungi kulit daripada agen ekstrinsik yang menyebabkan kulit menua.



Ringkasan Kebaikan CAMPURAN KOLAGEN MARIN TERHIDROLISIS DENGAN EKSTRAK BUAH-BUAHAN ISO.3:
· Membantu merangsangkan pembentukan kolagen dan metabolisme.
· Membantu menggalakkan pembaharuan kulit dan mengurangkan pengecutan otot.
· Membantu menyelenggarakan kesihatan kulit dan mukus membran.
· Membantu memperbaiki keserian dan lembapan kulit.
· Membantu mengurangkan penampilan kedutan dan lingkaran hitam di sekeliling mata.
· Membantu mengurangkan hiperpigmentasi kulit dan memulihkan akne.
· Membantu meneutralkan radikal bebas.
· Membantu menyahtoksik kulit.
· Membantu melindungi kulit daripada radiasi ultraungu.
· Membantu mencegah penyakit dan jangkitan kulit.
· Membantu menyumbang kepada kesihatan menyeluruh pada tulang, gusi, rambut dan kuku.
· Membantu meningkatkan sistem imun tubuh.

di atas semua itu ialah kebaikan produk iso 3...kita memang suka minum...kita akan cuba maintain la minum iso3 ni....semuanya yang kita kongsikan dalam blog ni yang kita guna dan makan..kalau sesiapa ingin cuba boleh bagitau kita la...selain untuk dapat badan yang fit...kita nak jugak kulit kita cantik semua..biar it comes with package hehe


okla....korang....kalau nak cuba bgtau la ek.....

Wednesday, June 22, 2011

harga detoxifying food

Kalau sesiapa ingin memilikinya kutu pun bolehhh.....credit card pun boleh cash lagiiii boleh ehhehe

ok korang

harga barang kat bawah tu

ada 3 kaedah kutu

kaedah pertama :

Bulan pertama :150
Bulan seterusnya:100 x 9 bulan
dapat barang bulan ke 5

kaedah kedua;

Bulan pertama :250
bulan seterusnya : 200 x 4 bulan
dapat barang bulan ke 3

kaedah ketiga

Bulan pertama :550
bulan seterusnya 250 x 2 bulan
dapat barang bulan pertama

anda tidak perlu cari orang..menurut kata pengedar barang huhuhu pengedar la plak...
tidak perlu cari orang untuk mencukupkan kutu sebab akan ada orang lain yang join jugak..so tak de masalah...bayar dan tunggu barang sampai...itu sahaja...

kalau anda mahu bertanya kepada pengedar itu sendiri pun boleh..cakap saja dari blog kita

namanya ummi 0192808260

calla dia kalau perlu lebih penerangan

Sunday, June 19, 2011

Ok ni la brgnya

ini ialah barang untuk detox food..or food detoxifying...jangan ingat orang je detox..hehe abaikan sepah kat belakang

di detoxkan (ayat apa ni) dalam bekas khas nye....

nampak tak tu lemak ayam yang keluar...uuuuuwwwweeeekkkk

makin lama makin banyak huhuh


ni la lemaknya...lemak ni kalau kita bakar dia tak terbakar dan tak hangus..and u all imagine mcmmana kita makan ayam , pastu lemak nya menempel kat dlm badan..dah la payah nak hancur...camne pun kita jaga kesihatan...tp kalau kita duk makan ayam tanpa detox...korang boleh imagine la ye...huhuhu menakutkan...

bukan sahaja ayam, tp buah2 an....sayur2 an semua blh guna alat ni utk detox..dan alat ni jugak...kita boleh cuci muka sebab ada alat yang dalam bekas khas tu blh menjadikan air berozon..korang mesti pernah dengar ozon terapi kan...multiuse la benda ni...

kalau korang jenis jaga kesihatan, jaga kecantikan...alat ni perlu ada dirumah .,,kita pentingkan kesihatan so kita beli..dr buang duit tak berpekdah,..baik beli benda berpekdah hehe...untuk kesihatan family dan kalau korang nak dapatkan just bgtau la....

harga nya dalam rm1,000++, tp kita boleh beli cara kutu tak de masalah..recommended sekitar KL, putrajaya, nilai , bangi...heheh

siapa yang berminat untuk dapatkan alat ni bgtau la kita..tinggalkan no tel kat comment ok..

Friday, June 17, 2011

barang untuk kurus huhuhu

Ok korang....kita selain jaga kalori...kita kena jugak pastikan apa yang kita makan "bersih" iaitu tidak mengandungi lemak semua...it will helps in order to lose your weight nanti kita akan tunjuk barang nya.....ni untuk detox makanan ..supaya yang masuk ke dalam perut kita adalah yang terbaik..ok..korang tungggguuuuuuuuu

Dah lama tak update

salam,,,

i dah mula update semula blog ni..ehhee i la plak..kita nak diet semula setelah lama tak berdiet...target pakai kebaya raya ni huhuhu....