Friday, June 24, 2011

Kesihatan kulit


Salam,

Now kita nak cerita pasal kesihatan kulit...iso 3, kita start amik iso 3 dari tahun lepas lagi..tp amik on and of ..sangat suka dengan rasanya yang sangat sedap...rasanya oren..namanya pun vitamin C....ia merawat kulit kita dari dalam...biar kulit cantik dari dalam see my face...huhuhu perasan...
ok meh nak bgtau kebaikannya

Clear / Membersih (untuk penyahtoksikan dan penyembuhan)
Kandungan berfungsi bertindak dengan membersihkan saluran darah ke kulit bagi membenarkan lebih banyak nutrien, darah dan air sampai ke lapisan kulit. Langkah ini melibatkan pemulihan dan pembersihan kulit yang menua dan menyingkirkan toksin, bintik-bintik penuaan, bintik-bintik hati dan bahan buangan daripada kulit.

Nourish / Menyubur (untuk kecantikan dan pembaharuan)Kandungan berfungsi yang dibawa di dalam saluran darah sampai ke lapisan kulit dan menyuburkan kulit. Langkah ini melibatkan segala aktiviti penyuburan kulit seperti pembentukan sel kolagen baru (sel kulit baru) dan pencegahan penuaan kulit intrinsik.

Protect / Melindungi (untuk kesihatan kulit jangka panjang)

Kandungan berfungsi melindungi kulit daripada agen ekstrinsik yang menyebabkan kulit menua. Langkah ini melibatkan perlindungan jangka panjang kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh UV yang boleh menjurus kepada lesi kulit dan kanser kulit.Kandungan berfungsi melindungi kulit daripada agen ekstrinsik yang menyebabkan kulit menua.



Ringkasan Kebaikan CAMPURAN KOLAGEN MARIN TERHIDROLISIS DENGAN EKSTRAK BUAH-BUAHAN ISO.3:
· Membantu merangsangkan pembentukan kolagen dan metabolisme.
· Membantu menggalakkan pembaharuan kulit dan mengurangkan pengecutan otot.
· Membantu menyelenggarakan kesihatan kulit dan mukus membran.
· Membantu memperbaiki keserian dan lembapan kulit.
· Membantu mengurangkan penampilan kedutan dan lingkaran hitam di sekeliling mata.
· Membantu mengurangkan hiperpigmentasi kulit dan memulihkan akne.
· Membantu meneutralkan radikal bebas.
· Membantu menyahtoksik kulit.
· Membantu melindungi kulit daripada radiasi ultraungu.
· Membantu mencegah penyakit dan jangkitan kulit.
· Membantu menyumbang kepada kesihatan menyeluruh pada tulang, gusi, rambut dan kuku.
· Membantu meningkatkan sistem imun tubuh.

di atas semua itu ialah kebaikan produk iso 3...kita memang suka minum...kita akan cuba maintain la minum iso3 ni....semuanya yang kita kongsikan dalam blog ni yang kita guna dan makan..kalau sesiapa ingin cuba boleh bagitau kita la...selain untuk dapat badan yang fit...kita nak jugak kulit kita cantik semua..biar it comes with package hehe


okla....korang....kalau nak cuba bgtau la ek.....

No comments:

Post a Comment