Sunday, May 17, 2009

Sedikit update

Salam semua,

dah hampir 5 bulan kita berdiet...hmmm....
apa yang kita dah mampu target...baju2 kita banyak yang longgar..malam baru2 ni masa hubby kena kerja..malam sabtu...

kita try semula baju2 lama..kita try kebaya..dulu alhamdulillah..dah boleh masuk ..ni pun rasa berkat kita buat workout 5 times a week..makan nasi satu kali sehari..kita tak leh avoid nasik jangan tanya kenapa...sebab kalau tak makan nasi,..perut kita akan mengada2 ..tp start from today..kita akan switch nasi ke oat so kita akan beli lauk je kat bawah dan try makan ngan oat sedap tak ek..hmm..tp kita akan cuba jugak la,...hehe..dah namanye nak kurus...

ok kita cuma buat cheating ..weekend and public holidays...kita tak jaga sangat makan masa weekend..tu la cara kita cheat..biasa kalau weekdays kita amik 5-6 meals..tp kalau weekend 3 meals yang besar2..hehe..bekpes pun berat..lunch pun berat..dinner pun berat...hmmm....

tp memang penurunan berat badan kita lambat sebab faktor usia agaknye..yela dah 30++ memang susah nak turun..tp kita yakin kita boleh buat...hehe...

okla setakat ni dulu la see u all in next entry

No comments:

Post a Comment